connectoren S-88

17-05-2006

Goed nieuws voor de Belgen onder ons. De connectoren voor het maken van lange S88 kabels zijn te verkrijgen op bestelling bij Gentronics. Met deze connectoren en UTP kanel kan je lange buskabels maken. Toegevoegd een linkje met info :

http://home.planet.nl/~boe03727/nlt&t-t7.html

 

mvg Johnny T

 

Vandaag , 4 oogst enkele zelf genomen foto's van IRL loc's CFL toegevoegd .

Binnenkort nieuwe foto's na vakantie en foto's genomen te hebben.

Allen een leuke vakantie gewenst,

mvg allemaal

 Vandaag 07/11/2006 enkele foto's bijgeplaatst in IRL genomen vanop het prachtige hoogtezicht te Kautenbach.De dame is mijn lieftallige echtgenote die geen hoogtevrees heeft.We bevinden ons op een hoogte van bijna 100 meter.Dit punt is echt een aanrader als wandeling en uitzichtpunt voor foto's of een pik-nic.

Tot later eens

 

 

  

Vandaag , 15-12-2006 beslist om het huis te vergroten.Onmiddelijk een nieuw baanplan gemaakt met meer mogelijkheden.Niet zo verschillend maar de lengte van de benen wordt omgedraaid en door de nieuwe kamer kan ik nu 2 volledige bovendelen bouwen in mijn landschap. Ook kan er een volledig bijbaantje met industrieaftakking worden uitgebouwd.Het schaduwstation splitst zich nu ook mooier op waardoor meer afwisselend verkeer mogelijk is.

 

 

Vandaag ,26-12-2006 in "Tips" schema's toegevoegd voor Belgische seinbeelden via K84 decoder. Met veel dank aan G. Vandersel.

 

 

Vandaag 09-11-2007

 

Door omstandigheden hoef ik niet meer bij te bouwen.Ik krijg nu de beide zolderkamers ter beschikking.Een nieuw plan dringt zich dus op en zal vermoedelijk bestaan uit een zichtbare U-vorm (nagenoeg zelfde plan) en een onzichtbaar opstelstation op de 1ste kamer.De treinen zullen dus door een gat in de muur rijden naar de 1ste kamer.


Home
Vorige / Volgende